SHOW – CHAMPIONTITLER og nye tiltag!

I juni deltog alle vores heste i Scandinavnian Open Championship, som i år blev afholdt på Vilhelmsborg hestesportscenter. Vi tog afsted meget spændte og i sidste øjeblik besluttede vi os for at tage UL Barolo med. I år er det 10 år siden at vi havde ham med på shows som 5 års hingst. Dengang gik det ret godt. Han blev international guldchampion. National reservechampion i Danmark og ”Bedst Dansk Avlede” i 2009. Siden blev han vallak og har været i ridning og ikke deltaget i shows. Vi har ikke været så optaget af det og vægtet ridning og hygge i stedet. Men han kan ret godt lide at vise sig på shows. Så da der blev åbnet for en vallakklasse med penge om gevinst tænkte vi – hvorfor ikke prøve? Og sikke et show det blev.
Første dag vandt Thee Fifth Element sin klasse (Hingste 7-10 år) og blev også sølvchampion! Vi var himmelhenrykte! Han så fantastisk ud og kom ind i hele sin vælde med sin elastiske store gang og sit indtagende væsen.

 


Og så var det vallakklassen. Ul Barolo blev sminket og klargjort og da han trådte ind på gulvet i showhallen kunne man bare se ham vågne i blikket og tænke ”Nå da – er det DET vi skal!?” Og da Jesper vores træner løb ind med ham, var det med halen som en fane og hans legendariske show-trav der ikke lod et øje tørt. I hvertfald ikke vores. Taget løftede sig da han bragede ind – der var flere fans imellem publikum så det var helt fantastisk! Han vandt og blev international guldchampion. Som det kan ses på billederne var vi RET glade! Det var noget af et comeback efter 10 års fravær.

 

Noget nyt skete også på showet. Vi har fået en lille ny rød hest med hjem. Hans navn er Free Ztyle-B og han er avlet af Barakah Arabians. Hans bror er den smukke succesfulde Fazit-B som både har succes i showringen, men også gør det godt under rytter. Free Ztyle er kun et år og efter Monther Al Nasser, som er en ren egypter. Hans mor er Fazana-B efter legendariske El Sid. Vi glæder os til at dele nyheder, oplevelser og udviklingen af Free Ztyle-B med jer. Han forbliver hingst indtil han er fire. Så ser vi hvordan han udvikles og om han skal fortsætte som hingst. Han skal være ridehest og showhest.
Som bonus skete der intet mindre end at Free Ztyle-B såmænd blev international Bronze Champion i kategorien juniorhingste 1-3 år. Ret godt gået!!  Vi vil gerne rette en stor tak til Jesper Holst som har trænet Thee Fifth Element og fremvist Ul Barolo til sejr. Og tak til Mia og Kim Hvid-Wraa fra Barakah Arabians for betro os deres lille plag og også stort tak til Kim for at bringe Bronzemedaljen i hus 🙂

D92I8460.jpg

Nu er vi ved hjemme igen og træningen af Thee Fifth Element er i fuld gang. Mange stævner er i pipeline og Alma er netop startet hos sin nye træner Michala Damm-Frydenberg som skal hjælpe dem på vej mod stjernerne. Der er flere stævner i kalenderen og særligt DM for araberheste d. 6.-8. september ser vi utroligt meget frem til!

Vi har også startet samarbejde med Simone Buchholtz Nedergaard som er fotograf og helt fantastisk til at fange både dyr og mennesker på billeder. Hun har især været tilknyttet araberhesteverdenen og tag et kig på hendes side her: http://www.simiiphotography.com – hendes priser må siges at være yderst rimelige i betragtning af hvor dygtig hun er. Hun laver også flotte videoer af både private og salgsheste og vi har allerede planer i støbeskeen til en fin video af Thee Fifth Element til efteråret. Simone har taget alle billeder i dette indlæg.
Vi ser meget frem til samarbejdet!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.